Onze visie

Home / Onze visie

Onze visie

Fysiotherapie Haarlem-Noord  richt zich op alle aspecten van problemen in houding en beweging. Omdat wij beschikken over een breed team van zowel algemene fysiotherapeuten als een groot aantal specialisten zijn wij in staat hoogwaardige behandelingen te verstrekken op alle gebieden van de fysiotherapie.
Van kinderfysiotherapie tot ouderen. Van cliënten met ernstige beperkingen tot topsporters. Van plaatselijke klachten tot de invloed van spanning op houding, beweging en adem.

We beschikken over een moderne praktijk aan het Marsmanplein. Behalve een aantal goed geoutilleerde behandelruimtes en de gastvrije wachtkamer  is hier ook onze  moderne oefenruimte te vinden. Deze is  voorzien van de modernste apparatuur, beschikt over goede test- en meetapparatuur en voldoende vrije ruimte om ook zonder apparaten te trainen. Dit maakt de fitnessruimte geschikt voor alle niveaus van training en revalidatie.

Om voor iedereen bereikbaar te zijn hebben we dependances aan de Rijksstraatweg en de PC hooftstraat. Zodat u altijd dicht in de buurt behandeld kunt worden.

Als u niet in staat bent naar de praktijk te komen is er de mogelijkheid van aan huis behandeling.

Wij zijn bewust geen plus

Sommige verzekeraars hechten belang aan hun kwaliteitsnorm Pluspraktijk.

Wij zijn bewust geen pluspraktijk omdat het voldoen aan hun norm naar ons inzicht te veel effectieve tijd en inspanning kost. Dit gaat ten koste van de behandeltijd en daarmee de -kwaliteit.

Om aan deze norm te voldoen stellen de zorgverzekeraars te strikte eisen aan de verslaglegging, het aantal verplichte evaluatiemomenten en het aantal te gebruiken vragenlijsten en meetinstrumenten.

Wij hebben ervoor gekozen deze instrumenten alleen in te zetten wanneer het volgens ons zinvol is.

Wij waarborgen onze kwaliteit door onderling overleg, samenwerking en verplichte bijscholing.

Wij voldoen uiteraard aan alle kwaliteitseisen van de diverse beroepsverenigingen, al onze therapeuten staan in het kwaliteitsregister.