Samenwerkingspartners

Home / Samenwerkingspartners

Voeding en gezondheid hebben alles met elkaar te maken. Goede voeding houdt het lichaam in conditie en het verkleint het risico op het ontstaan van ziekten, zoals hart- en vaatziekten, diabetes mellitus en sommige vormen van kanker. In samenwerking met u kan de diëtist voedingsadviezen geven die zoveel mogelijk aangepast zijn aan uw wensen en mogelijkheden. Door deze persoonlijke afstemming is een nieuw voedingspatroon ook op langere termijn beter vol te houden.

Ergotherapie Kennemerland is een onafhankelijke praktijk. Eerlijk, doelgericht en snel helpen wij u bij het behouden of vergroten van uw zelfstandigheid. U kunt bij ons terecht als u moeite heeft met het uitvoeren van activiteiten. Thuis, op uw werk, bij het uitoefenen van uw hobby’s, waar dan ook.

Praktijk Tot Bloei

voor ontwikkelingspsychologie en neuropsychologie

Tot Bloei is een psychologische praktijk voor Basis GGZ voor kinderen van 0 tot 16 jaar en hun ouders. Tot Bloei verwijst naar de intrinsieke kracht van kinderen om tot ontwikkeling te komen.

Onze gezellen (afgekort OG) is een omnisportvereniging in Haarlem-Noord. Met zowel een groot veldencomplex als een sporthal is er altijd wel activiteit op de vereniging. In 2019 is de samenwerking gestart tussen Fysiotherapie Haarlem-Noord en sportvereniging OG. Collega Alwin Sewalt is 2 dagdelen per week op de club aanwezig voor de verzorging en ondersteuning van OG honk- en softballers. Tevens komen vele OG sporters van alle leeftijden voor behandeling in onze praktijk. Bij Onze Gezellen kunnen de volgende sporten worden beoefend: Voetbal, Honk- en softbal, Basketbal, Badminton en Zaalvoetbal